Fri Frakt • Betala senare med Klarna • 30 dagar öppet köp

Rödljusterapi ger en explosion av må bra-känslor

Dels av faktumet att det ger energi och näring rakt in i systemet, men också av vetskapen att jag visat mig själv omtanke

– Sofia Ståhl

För mig handlar hälsa och välmående om att stärka relationen till sig själv

Att ta hand om sig med en omtänksam utgångspunkt. Jag tror på att ha en pågående dialog med sig själv och sina behov – och därmed hitta rutiner och verktyg man trivs med och vill upprepa över tid.

Helhetstänk och hållbarhet är två viktiga nycklar. Därför blir jag helt salig när jag hittar verktyg som ger både kraftfull näring, skapar ett naturligt utrymme för reflektion och tillfälle att bara existera – det är exakt vad rödljusterapi är – och ger – för mig! Det viktigaste: det ger så ofantligt mycket samtidigt som det är så enkelt att jag vill göra det dag efter dag året om.

Hy

Hudföryngrande
Ökad Kollagenproduktion
Motverkar Rosea och Acne

Prestation & Fokus

Ökad Energi
Förbättrad Sömn
Ökat Mentalt Fokus

Läkande

Smärtlindrande
Påskyndar Läkning
Lindrar Skador

The Red Panda

Min stund framför Red panda har blivit en självklar del av vardagen. Den där kvarten fyller på energinivåerna och ger utrymme för reflektion. Sedan jag började använda lampan dagligen märker jag att den ger mig en djupare sömn, ett helt nytt glow i ansiktet (!) och jag upplever mindre känsla av trötthet.

Jag sätter mig vid lampan som en avslutning på dagen. Ibland i tystnad, ibland med en guidad meditation och ibland med något roligt radioprogram. Efter en lång period av emotionella utmaningar som gröpt ur energin blir stunden framför lampan belönande. Både fysiskt, mentalt och emotionellt eftersom den också innebär ett aktivt val fyllt av omtanke.

The Lady Bug

Att fråga sig själv vad man behöver är en viktig grundpelare i att stärka sitt välmående. Att tillåta sig att värdesätta enkla rutiner som faktiskt gör skillnad är en annan. I många fall är det den enkla rutinen som har störst effekt – om vi upprepar den regelbundet.

Att njuta av en stund med ett par ”The Lady Bug” under ögonen är en sådan liten grej som ger mycket, både för att det är rödljusterapi direkt på trötta ”under ögonen-påsar” och för att det är en paus att samla kraft och bara vara.

Som småbarnsförälder (eller människa i ett modernt liv) kan det ibland vara utmanande att hitta tid för sig själv. Men den lilla asken med Lady Bugs påminner om att jag behöver ge mig själv de där minutrarna till att bara existera. Jag använder dem helst på morgonen som en del av min morgonrutin eller när jag behöver några minuters paus under dagen. Oavsett vilken ljuskälla man väljer – rödljusterapi är omtanke! Ps. Lady Bug är din bästa resekompis. Går enkelt att packa ned även i den minsta av väskor.

Gratis Leverans

Trygga leveranser oftast inom 1-2 dagar men max 5 arbetsdagar på varor som finns i lager.

Nöjd kund-garanti

Beställ och prova i 30-dagar. Om du mot förmodan inte är nöjd får du returnera din lampa.

Betala med Klarna

Betala direkt eller på avbetalning med säkra betalningsalternativ. Ingen tull eller avgifter tillkommer.

Upptäck fler rödljuslampor från Nutrilight

  • 4999 kr
  • 3999 kr
  • 13999 kr
  • 1999 kr

Hundratals nöjda kunder! Läs om varför de älskar Nutrilight:

0
Din vagn är tom!

Det verkar som att du inte har lagt till några artiklar i din varukorg ännu.

Bläddra bland produkter